Переключить язык Переключить язык
logo

Senzor combustibil DUT-E

Senzor combustibil DUT-E

SRL "Sistemotehnina - Servis" despre funcționarea senzor combustibil DUT-E

SRL "Sistemotehnina - Servis" efectuează lucrări de instalare, suport tehnic și reparare a echipamentelor de navigație, inclusive debitmetrelor  de combustbil (contoarelor) DFM si DUT-E.

În afară de asta efectuăm lucrări în regiunea Murmansk, Russia, cu așa companii ca "Technoton", "Omnicom", "Scout", "M2M" și "Autograf".

Pe piața de deservire a echipamentelor de navigație compania noastră lucrează mai mult de 5 ani. Instalare de astfel de senzori de combustibil se produce încât pentru autoturisme, atât și pentru instalații miniere de marca Belaz.

În ultimul timp, tot mai des pentru soluționarea problemelor de monitorizarea  noi folosim senzor combustibil DUT-E cu interfață de frecvență, produs de "Technoton."

Noi am ales acest tip de senzori de măsurare a combustibilului, de aceea că el este cel mai versatil din punct de vedere a conectării la diferite tipuri de echipamente de navigație, este fiabil și se configurează foarte simplu. În ultimul an au fost întoarse doar 2% din numărul total de debitmetre instalate după garanție.

Din punctul nostru de vedere senzor de contor combustibil DUT-E este un debitmetru bun, de încredere, care poate fi recomandat pentru instalare în diferite sisteme de control al combustibilului.