Переключить язык
logo

GPS-navigatorul Ti5 și indicatorul de combustibil DFM - sunt ajutori perfecți pentru cultivarea sfeclei de zahăr

La 14 iunie managerii departamentului de monitorizare a Agropiese TGR au discutat cu participanții pieței de cultivare a sfeclei de zahăr la expoziția-seminar, organizată de compania  Südzucker pe unul din câmpurile de sfeclă de zahăr din apropierea satului Mârăndeni, raionul Fălești.

De această dată compania Südzucker a abordat problema privind creșterea rentabilității activității de producție de sfeclă de zahăr. În Mărăndeni fermierii au întâlnit propuneri din domeniul mașinilor agricole, chimiei agricole, produselor de protecție a plantelor și alte propuneri în domeniul agriculturii.

Managerii departamentului de monitorizare Agropiese TGR au demonstrat tehnologii de monitorizare a consumului de combustibil și sistemul GPS pentru navigație în câmp: Sistemul GPS Ti5 și contor de combustibil DFM.

Hexagon Ti5 poate fi folosit și în calitate de sistem de navigație, și ca sistem multifuncțional pentru agricultura de precizie. În cazul utilizării mai extinse, GPS Hexagon Ti5 permite de a reduce mulțime de costuri: are loc economia materialului semincer, pesticidelor și îngrășămintelor - cu până la 15%, costurile pentru combustibil se reduc cu 20%.

Contorul DFM se utilizează în sistemele moderne de monitorizare a consumului de combustibil și permit de a elimina riscul furturilor și de a avea o evidență detaliată a consumului real de combustibil.

Managerii departamentului de monitorizare a Agropiese TGR pregătesc o ofertă individuală pentru fiecare client, în funcție de nevoile lui, instalează, configurează și instruiesc angajații clientului privind utilizarea corectă a sistemelor agricole de precizie.