Переключить язык Переключить язык
logo

LEICA GEOSYSTEMS va reloca filiala sa agricola in Danemarca

Leica Geosystems anunța relocarea filialei sale agricole din Brisbane, Australia, în Odense, Danemarca. Producătorul elvețian planifică de a utiliza sinergia centrului său științific și aplicarea în practică   la întreprinderea de control a mașinilor de grupului Leica Geosystems.

Odense este astăzi una dintre principalele companii ale grupului  de control a mașinilor Leica Geosystems și include bine-cunoscutul centruștiințific, departamentul comercial și tehnic pentru piața mondială. Relocarea diviziei agricol în Odesne trebuie să deie în rezultat o sinergie sporită în toate domeniile.

Leica Geosystems va continua să sprijine clienții săi prin intermediul distribuitorilor regionali și oficii locale. În Moldova, reprezentantul al Leica Geosystems și al Technoton este compania Agropiese TGR

Procesul de relocare, inclusiv suport tehnic bazate în Brisbane, se va produce treptat, în a doua jumătate a anului 2013.

"Scopul nostru constă în eficientizarea proceselor și crearea unei echipe puternice în Europa între sistemele noastre de control a mașinilor pentru sectorul construcțiilor și a pieței agricole, între care există evident o sinergie. Relocarea divizie agricole în Danemarca va oferi noi oportunități și va oferi clienților noștri servicii mai bune într-o varietate de industrii de care se necesită în controlul mașinilor" – a subliniat Johan Amberg, președintele grupului de control al mașinilor Leica Geosystems.