Переключить язык
logo

Moldagrotech-2016: noi tehnologii și soluții în domeniul agriculturii de precizie

În perioada 19-22 octombrie, fermierii întregii țări sau adunat la cea dea XXXI-a ediţie a expoziției internaţionale, specializată de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial Moldagrotech-2016Autumn.

În cadrul expoziției Agropiese TGR a prezentat a gamă largă de tehnică și utilaje pentru domeniul agricol. Departamentul de monitorizare și navigație a prezentat noua sondă pentru controlul nivelului de combustibil DUT-E GSM și sistemul pentru ghidare în câmp HEXAGON Ti5.

Putem remarca faptul că GPS-ul agricol Ti5 poate fi utilizat atît pentru ghidare manuală în câmp cît și ca un sistem complex pentru automatizarea tehnicii agricole și pentru automatizarea secțiilor sămănătorilor, stropitorilor și a mașinilor de distribuire a fertilizanților.

În decurs de patru zile managerii au consultat vizitatorii privind alegerea configurației și preciziei necesare de ghidare și monitorizare, în dependență de lucrările agricole. Compania Agropiese TGR întotdeauna este gata de a oferi o soluție personalizată pentru necesitățile fiecărei dintre fermele agricole și companiile de transport din Moldova. Numărul mare de clienți la standul companiei este o dovadă că sistemul de monitorizare și ghidare în agricultură, din an în an devin o parte integrantă a unei afaceri agricole eficiente și durabile.