Переключить язык
logo

Monitorizarea consumului de combustibil a tractoarelor John Deere

Încă o fermă agricolă și-a echipat autoparcul cu sistemele DFM 250D și СКРТ 25 ГЛОНАСС.

Tot mai mulți fermieri evaluează avantajele agriculturii de precizie și echipează mașinile agricole cu aparate moderne. De exemplu, angajații departamentului de monitorizare și de navigație Agropiese TGR au echipat și au explicat principiile de funcţionare şi exploatare a sistemelor GPS pentru consumul de combustibil a tractorului John Deere 9560 într-una din fermele agricole a raionul Cahul.

A fost instalat sistemul СКРТ 25 GLONASS și contorul DFM 250D. Astfel administratorul auto parcului poate controla geo locația tractorului, intervalul de timp a parcărilor, înregistrarea și calcularea exactă a suprafețelor prelucrate, cantitatea de combustibil utilizată și alți parametri de lucru a utilajului agricol.

Sistemul de GPS-monitorizare a consumului de combustibil este simplu și eficient. După cum arată practica, utilizarea unor astfel de tehnologii în Moldova, poate economisi până la 40% din combustibil. Este eliminat complect furtul și se verifică ulilizarea optimă de lucru a utilajului agricol.

Modul de fucționare a  tractorului poate fi vizualizat pe tracking.md, în versia demo.