Переключить язык
logo

Cum monitorizarea combustibilului în întreprinderi economiseste bani?

Întreprinderile mici și mijlocii în domeniul transportului de mărfuri, construcții și profil agricol tot mai frecvent trec la noile tehnologii de monitorizare a combustibilului și anume la monitorizarea online a flotei. Cel mai activ sunt instalate sistemele moderne de monitorizare, în întreprinderi care dispun până la 20 de unități de transport.

Monitorizarea combustibilului în întreprinderi, permite constatarea consumului real de motorină, eliminarea curselor false în foile de parcurs și a furtul de combustibil. În dependență de profilul și necesitățile companiei, oferim clienților noștri o gamă largă de soluții integrate pentru monitorizarea combustibilului în timp real.

De-a lungul ultimilor cinci ani, managerii Agropiese TGR au acumulat multă experiență și au primit multe recenzii de la clienții mulțumiți. După cum arată practica, instalarea contoarelor de combustibil, aduc economii în interval de la 17% la 30%, în funcție de vehicul și de condițiile de exploatare! Aceste cifre indică în mod clar că sistemul de monitorizare a combustibilului se răscumpără foarte repede, astfel crește în mod semnificativ eficiența economică a întreprinderilor clienților noștri.

Verificarea beneficiul real al monitorizării este foarte simplu. Pentu aceasta este suficient să comparați consumul de combustibil a două tractoare similare cu unități identice, unul dintre care va avea instalat contor, iar altul - nu.

Managerii Agropiese TGR sunt mereu dispuși pentru a selecta, instala, și a menține  funcționalitatea sistemului de monitorizare pentru fiecare client.