Переключить язык Переключить язык
logo

Filtru de combustibil SEPAR-2000

Adresati o intrebare


Filtrul Separ SWK-2000/5 Filtru de combustibil Separ SWK-2000/5: este un filtru separator, fără încălzirea combustibilului.
Filtrul SEPAR SWK 2000/10 Filtru de combustibil SEPAR SWK-2000/10: filtru de combustibil pentru motoarele diesel cu puterea de până la 500 CP.
Filtrul SEPAR SWK-2000 cu încălzirirea motorinei Filtre de combustibil SEPAR SWK-2000 cu încălzirirea motorinei: evită problemele de pornire a motorului la temperaturile scăzute de iarnă.
Filtru SEPAR EVO-10 Filtru de combustibil SEPAR EVO-10: are capacitatea de a separa total apa din combustibil iar murdăriile pînă la 96%.

Apa este cel mai mare inamic a carburantului. Ea duce la uzura rapidă a injectoarelor, a pompelor, sau supapelor de reglare a presiunii, reducînd astfel durata de exploatare a motorului. Poate fi introdusă în carburant pe durata procesului de realimentare: prin condensul din interiorul rezervorului de carburant sau din cauza unor practici de întreţinere deficitare.

Deasemenea în sistemul de alimentare cu carburant sunt prezente murdăria şi sedimentele care deasemenea duc la creşterea uzurii sistemului de alimentare cu carburant.

Pentru a evita aceste probleme, au fost create sistemele de filtrare și separare a carburantului.

Compania Willibrord Lösing Filtertechnik (Germania) a elaborat o linie de filtre SEPAR-2000 – un sistem unic în lume care separă apa de carburant 100% și elimină murdăriile pînă la 96%.

Filtrele SEPAR-2000 sunt dotate cu un sistem de curățare a combustibilului în cinci trepte, astfel carburantul este purificat înainte de a intra în camera de ardere.

Avantajele de filtru de combustibil SEPAR-2000 față de alte sisteme de purificare de combustibil:

  • separare totală a apei libere;
  • se evită problemele de pornire a motorului la temperaturile scăzute de iarnă;
  • siguranță în exploatare și costuri reduse pentru intreținere.

Filtrele de combustibil SEPAR-2000 pot fi instalate pe toate utilajele dotate cu motoare diesel.

SEPAR-2000 sunt integrate în linia de producție a celor mai renumiți producători de tehnică astfel ca: Cummins, Deutz, John Deere, MAN, Volvo, Fendt, New Holland, Challenger, Scania, DAF, КАМАЗ, МАЗ etc.

Agropiese TGR GRUP este distribuitorul oficial în Republica Moldova a companiei Willibrord Lösing Filtertechnik.

Agropiese TGR GRUP oferă clienților filtre pentru toate tipurile a motoarelor diesel.