Переключить язык Переключить язык
logo

GPS-navigare in Moldova

Adresati o intrebare


Leica mojo3D Leica mojo3D: Sistem de navigație și management touch screen.
Leica mojoXact Plus Leica mojoXact Plus: receptor pentru poziționare de înaltă precizie.
GPS-navigator Ti5 Hexagon Ti5: un sistem navigare GPS și multifuncțional de precizie.
GPS-navigator Ti5 Sistemul de control al secțiilor Arvus: optimizarea pulverizării și a distribuirii îngrășămintelor lichide.
Tracker auto Mielta M1 Tracker Mielta M1: sistem de monitorizare autovehicului, mic, ușor de utilizat, economic.

GPS-navigare in ultimii ani se folosesc tot mai des în conducere si agricultură in Moldova si alte tari. Dispozitivele de navigație prin satelit sunt adesea numite sisteme de ghidare sau GPS agricole.

Sistemele de GPS-navigare sunt destinate pentru a spori eficiența utilizării utilajelor agricole. Acestea permit conducerea cu precizie înaltă și în orice condiții de vizibilitate (zi / noapte, praf, ceață) a tractoarelor, combinelor, cositoarelor, mașinilor de erbicidat etc.

GPS-urile agricole ajuta la economisirea  combustibilului, îngrășămintelor și altor sumbstante folosite  în agricultură.Ca urmare a acestei activități efective se reduce costul și termenul de efectuare a muncii de teren,  în plus, dispozitive de GPS-navigare se reduce oboseala șoferului, care sporește siguranța și eficacitatea resurselor umane.

Practica arată că utilizarea sistemelor de GPS-navigare în agricultură conduce la obținerea unor rezultate excelente: se reduce consumul de combustibil pe unitate de suprafaţă, se reduce necesarul de maşini agricole, se obține o cantitate de producţie mai mare şi de calitate…

Cu ajutorul sistemelor de GPS-navigare în agricultură și accesoriilor oferite de Leica Geosystems vă dezvoltați executarea lucrărilor în domeniu, începînd cu un sisteme de ghidare mai simplu Leica mojoMINI sau cu sistemul de ghidare automat Leica mojo3D, în orice caz, ve-ți avea posibilitatea de a economisi timp și bani în urma lucrărilor agricole.