Переключить язык
logo

GPS-urile agricole Leica și Hexagon și contoarele DFM - cele mai bune soluții anti-criză la Moldagrotech

Pe data de 21 - 24 octombrie a avut loc cea mai importantă din acest an, a XVIII-a expoziție a produselor agricole Moldagrotech. În acest an de criză, sarcina de a mări eficiența agriculturii a devenit tot mai actuală. Echipamentele de precizie și monitorizare sunt primele în lista implementării, în întreprinderile agricole de orice dimensiuni.

În pavilionul Agropiese TGR, clienților au fost prezentate instrumentele capabile să marească eficiența lucrărilor agricole, de cîteva ori. Acestea sunt sistemele agriculturii de precizie Leica și Hexagon și sistemele monitorizării consumului de combustibil DFM.

Ca produs nou pe piață a fost prezentat sistemul Hexagon Ti5, care include funcții de la un GPS-agricol simplu la controlul automatizat al mașinii agricole. A fost prezentat și sistemul deja cunoscut fermierilor Leica MojoMINI 2.

Clienții, care deja utilizează GPS-urile agricole și sistemele de monitorizare a combustibilului, au relatat vizitatorilor expoziției despre economiile fermelor agricole de pînă la 35% a motorinei.

În fiecare an, interesul pentru sistemele agriculturii de precizie crește considerabil. Împreună cu alte instrumente moderne pentru agricultură, sistemele de GPS-navigație și de monitorizare a combustibilului - sunt soluția cea mai eficientă pentru succesul agroindustriei.