Переключить язык
logo

Agropiese TGR prezintă sistemul auto-pilot pentru tractoare Auto Steering Hexagon

Agropiese TGR este o companie care se bazează pe tehnologii moderne în agricultură. Nu pentru primul an, compania oferă clienților săi agregate economice și ecologice și cele mai noi sisteme agricole de precizie. În aceast domeniu oferim o soluție pentru automatizarea procesului de ghidare a mașinilor agricole: sistemul  de ghidare automată Auto Steering a companiei Hexagon Agriculture.

Sistemul de direcție automată asigură alinierea și minimizează suprapunerea lucrărilor în câmp. Traseul tractorului poate fi planificat direct de la birou sau din camera de comandă.

Avantajele Auto Steering:

  • Activare electrică sau hidraulică;
  • Performanță ridicată, oferind cel mai bun timp pentru configurarea rutei;
  • Sistem pentru corectarea manevrelor de înclinare și abrupte;
  • Abilitatea de a lucra pe liniile drepte, colțuri, controlează vehiculul pe linie chiar și în condiții dificile;
  • Abilitatea de a se instala la majoritatea tractoarelor de pe piață;
  • Ușor de învățat și de utilizat.

În medie, dacă managementul este organizat corect, sistemul Auto Steering va oferi o creștere de 5% a economiilor de resurse ale produsului și până la 3% în creșterea zonei de prelucrare.

Sistemul de direcție automată poate fi complet integrat cu alte echipamente Hexagon. Este disponibil atât pentru modelele cu sistem electric, cât și hidraulic. Managerii Agropiese TGR au instalat acest sistem pe tractorul Belarus 1221.2. Acum oricine poate testa sistemul pe teritoriul Agropiese TGR.

Sistemul este atât de ușor de utilizat încât orice operator de transport agricol sub îndrumarea angajaților Agropiese TGR îl va însuși din prima zi de lucru.