Переключить язык
logo

În Moldova, sa instalat noul senzor pentru monitorizarea consumului de combustibil DUT-E GSM

Încă o companie de transport, din Anenii Noi, a apreciat eficacitatea sistemelor de monitorizare a combustibilului. Flota auto a companiei include zeci de vehicule care efectuează transporturi naționale, iar multe dintre vehicule sunt deja echipate cu senzori de monitorizare a combustibilului. Rezultatele instalării senzorilor nu au durat mult. Avantajele acestor sisteme s-au dovedit a fi evidente după primele luni de funcționare, astfel compania a continuat să echipeze automobilele cu senzori nivel de combustibil. Astfel, de data aceasta, clientul a ales instalarea un senzor DUT-E GSM pe un camion DAF.

DUT-E GSM - dispozitiv de monitorizare prin satelit, este o soluție completă care, pe lângă senzorul de combustibil, conține un tracker GPS / GLONASS și un modem GSM. Procesul de instalare a senzorului este destul de simplu, în special pentru instalatorul nostru specializat. La sfârșitul calibrării, senzorul și toate cablurile de conectare a acestuia au fost sigilați. În decurs de un minut, DUT-E GSM a generat un raport privind nivelul de combustibil din rezervor și locația mașinii.

Folosind DUT-E GSM, managementul companiei primește date privind amplasarea vehiculului și nivelul de combustibil din rezervor datorită unui singur dispozitiv.