Переключить язык Переключить язык
logo

Теchnoton, Leica și Hexagon am demonstrat la seminar eficacitatea pentru întreprinderile agricole

Vineri,  07 august a fost organizată "Ziua Cîmpului" de către compania Agropiese TGR, dedicată noilor tehnologii și inovații în agricultură. La seminar, reprezentanți ai aproximativ 60 de ferme agricole mari, sau familiarizat cu sistemele agriculturii de precizie și sistemele de monitorizare a consumului de combustibil, oferite de Hexagon, Leica și Technoton.

În cadrul "Zilei Cîmpului"  a fost prezentat sistemul inovator pentru agricultura de precizie Ti5 - Hexagon, care se remarcă prin multifuncționalitate și capacitatea de a opera în medii dure, cît și sistemul Leica mojoMINI2. Aceste dispozitive permit cartografierea productivității agricole, împrăștierea eficientă a îngrășămintelor, însămînțare cît și erbicidarea de precizie. Sistemului Leica a fost prezentat de șeful departamentului de monitorizare și navigație   Sergiu Balaniuc, iar Hexagon - reprezentantul regional din Kiev, Oleksiy Sokur.

Participanții seminarului, deasemenea au avut un mare interes față de sistemul de monitorizare și control al consumului de combustibil (СКРТ), care soluționează următoarele sarcini:

  • monitorizarea consumului de combustibil;
  • controlul timpului de lucru al motorului;
  • detectarea și prevenirea furtului de combustibil;
  • optimizarea consumului de combustibil pentru contabilitate.

Prezentarea echipamentelor a inclus și partea practică: dispozitivele au fost instalate pe mașini agricole, care au confirmat eficiența înaltă și a fost demonstrată compensarea rapidă a costurilor, sistemelor agriculturii de precizie și monitorizare.

Anume aceste calități a sistemelor Leica și Technoton, care sunt furnizate în Republica Moldova de compania Agropiese TGR, permit an după an, să devină o parte integrată a afacerii agricole eficiente și moderne în țara noastră.