Переключить язык
logo

Galileosky - terminalul universal pentru o imagine completă a lucrul transportului

Cu cât este mai mare flota auto, cu atât este mai greu de a alege terminalul optim pentru monitorizare: pentru un grup de transport este importantă monitorizare consumului de combustibil, pentru altul - controlul traseul parcurs, pentru al treilea - controlul regimului de muncă și odihnă a conducătorilor auto. Galileosky prezintă o tehnologie revolutionară care vă permite să rezolvați toate aceste probleme, în același timp, folosind un singur terminal.

Procurând terminalul Galileosky, aveți posibilitatea de a monitoriza toți parametrii necesari a vehiculului. Terminalul este utilizat pentru GPS urmărire, monitorizarea combustibilului cu ajutorul contoarelor sau debimetrelor și a senzorilor nivel de combustibil analogici sau digitali, deasemenea, pot fi conectate sisteme de navigație, tahografe și aparate de fotografiat.

Prin instalarea terminalului de monitorizare a vehiculelor, veți obține în același timp o imagine completă a regimului de lucru al transportului,  ve-ți elimina utilizarea necorespunzătoare a utilajului și a furtului de combustibil.