Переключить язык
logo

Încă o întreprindere agricolă din Căușeni a fost echipată cu sistemele agriculturii de precizie

De data aceasta a fost modernizat pulverizatorul Belarus ОП-3000-24К a companiei Remkom.

Pentru automatizarea procesului de pulverizare în cabina tractorului a fost instalat Hexagon Ti5 iar la sistemul de control al secțiilor pulverizatorului a fost asamblat controlerul Arvus.

Acest sistem este extrem de ușor de calibrat şi exploatat. Sistemul automat de control al secțiilor determină cu precizie traiectoria de irigare, elimină suprapunerile şi fâşiile neprelucrate.

După instalarea sistemului, fermierul nu numai că economisește substanțe chimice scumpe, dar și este încrezut că cultura tratată este protejată de efectele dăunătoare a pulverizării excesive.

Compensarea automata a vitezei și reglarea ratei de aplicare previn arsurile chimice, astfel se obține o suprafață uniform prelucrată.

Procesul de lucru este complet automatizat - secțiunea este închisă automat în zonele în care terenul a fost deja prelucrat. În acelaș timp, controlul manual al sistemului rămâne disponibil. După caz, operatorul poate activa sau dezactiva pulverizarea pe secțiuni de teren individuale.

Managerii departamentului agriculturii de precizie Agropiese TGR analizează necesitățile fiecărei gospodării în parte, crează o ofertă individuală, dotează echipamentele, instruiesc personalul și oferă suport pentru activitatea sistemelor agricole de precizie pe tot parcursul lor de funcționare.