Переключить язык
logo

Hexagon Ti5 - favorit în domeniul agriculturii de precizie la Moldagrotech-2017

În perioada 18 - 21 octombrie a avut loc expoziția tehnicii agricole – Moldagrotech Autumn 2017. În cadrul expoziției, companiile care promovează utilaje agricole și tehnologii aferente, au propus clienților soluții verificate și ultimele evoluții în agricultură, pentru a ajuta fermierii să obțină succese în acest domeniu.

Agropiese TGR promovează în mod succesiv tehnologii și produse pe piața moldovenească care îmbunătățesc precizia lucrărilor agricole. De data aceasta compania a prezentat sisteme multifuncționale de navigație GPS a companiei Hexagon Agriculture - Hexagon Ti5 și dispozitive de monitorizarea combustibilului de la compania Technoton – DFM.

GPS-ul agricol Hexagon Ti5 are multe avantaje în comparație cu cele mai apropiate analogii. Combină funcțiile conducerii paralele și automate, pulverizarea, însămânțarea, împrăștierea îngrășămintelor și cartografiere câmpurilor. În general, prin utilizarea Hexagon Ti5, agricultorii economisesc semințe, pesticide și îngrășăminte - până la 15%, iar costurile de combustibilul sunt reduse cu 20%.

Multifuncționalitatea Hexagon Ti5 a fost foarte apreciată la expoziție, în special de către acei clienți care au utilizat deja alte sisteme agricole, dar cu mai puține funcții incluse. În cadrul expoziției, au fost semnate mai multe contracte pentru achiziționarea și instalarea Hexagon Ti5.

Reamintim că managerii companiei nu oferă numai soluții exceptionale în domeniul agriculturii de precizie, ci și realizeză instalarea, instruirea angajaților clienților pentru utilizerea corectă a dispozitivelor, oferă servicii de garanție și post-garanție. Angajații departamentului de monitorizare sunt întotdeauna pregătiți să comunice cu clienții - la expoziții, zile de câmp, la sediul companiei și direct la întreprinderile agricole. Pentru a primi consultarea sau a lăsa o cerere pentru o întâlnire, puteți apela la +373 22 63 25 68.