Переключить язык
logo

Vă invităm să faceți cunoștință cu sistemele agricole la Moldagrotech-2017!

Cum să reduceți în mod semnificativ costurile și să optimizați calitatea activităților în domeniul agriculturii? La aceste întrebări sunt dispuși să vă răspundă managerii departamentului de monitorizare și navigație a companiei Agropiese TGR, la expoziția de primăvară MOLDAGROTECH, care va avea loc pe 15-18 martie la Moldexpo.

La standul companiei vor fi prezentate modelele de top 2017: GPS-ul agricol Hexagon Ti5 și contorul de combustibil DFM 100B. Aceste sisteme, precum și altele oferite de Agropiese TGR, reduc în mod semnificativ costurile în gestionarea operațiunilor agricole și de transport. Managerii departamentului vor putea chiar în cadrul expoziției să propună oferta cea mai convenabilă pentru fiecare client, în funcție de nevoile și solicitările acestora.

Sistemele agricole de precizie sporesc considerabil eficiența și reduc costurile în domeniile de navigație, pulverizare, însămânțare și alte operațiuni, în baza cărora depinde rentabilitatea afacerilor agro. Agropiese TGR este distribuitorul oficial al producătorului sistemelor agricole de precizie Hexagon și a contoarelor Technoton.

Vă așteptăm la standul companiei!