Переключить язык
logo

Agricultura de precizie și monitorizarea combustibilului la expoziția MOLDAGROTECH 2016!

Agropiese TGR invită fermierii, managerii întreprinderilor agricole, inginerii și toate persoanele interesate la expoziția dedicată domeniului agroindustrial  MOLDAGROTECH (spring) - 2016. Acest eveniment a devenit locul de întâlnire anuală a agricultorilor și producătorilor de tehnică, echipamente și soluții moderne pentru agricultură.

De pe 2 până pe 5 martie, la standul Agropiese TGR vor fi prezentate cele mai recente sisteme a agriculturii de precizie și de monitorizare a combustibilului, care permit reducerea în mod semnificativ a costurilor afacerii agricole, totodată îmbunătățind calitatea lucrărilor efectuate.

În fiecare an aceste sisteme devin tot mai universale și profitabile. Agricultura de precizie este tot mai des utilizată în RM și devine o parte integrată a unei afaceri agricole de succes.

Departamentul Sisteme de Monitorizare și Navigație va prezenta noile produse a companiilor Technoton, Leica, precum și noul brand Hexagon.

Reprezentanții noștri vor fi bucuroși să vă vadă la standul Agropiese TGR și vă ofere toate informațiile necasare despre echipament iar dumneavoastră veți  avea oportunitate unică de a alege produsul potrivit  de GPS navigare ori de monitorizare și de a procura primul  inovațiunile.

Vă așteptăm la expoziție!