Переключить язык
logo

A crescut consumul de combustibil? Este soluție - serverul ORFMonitor

Factorii creșterii consumului de combustibil în companiile de transport și în gospodăriile țărănești, în primul rând, sunt legate de modul în care sunt exploatate mașinile.

Stilul de conducere este unul dintre principalii factori ai consumului excesiv: accelerarea / frânarea bruscă - mărește cu aproximativ 60% consumul de combustibil. Alți factori și influența lor sunt după cum urmează: încărcarea vehiculului cu tonaj - mărește consumul de la 20%, utilizarea sistemului de aer condiționaț la capacitate maximă - 14%, presiunea scăzută a anvelopelor, instalarea unui cauciuc mare - 3 - 5%, funcționarea continuă a farurilor - până la 5%.

Toți factorii creșterii consumului de combustibil sunt ușor de determinat cu ajutorul serverului de monitorizare operațională a transportului ORFMonitor. În timp real, se analizează comportamentul autoturismelor și tractoarelor pe șosea sau în teren, după care se identifică metodele de reducere a consumului de combustibil.

Conform rapoartelor și graficilor ORFMonitor, determinată rata consumului de combustibil al fiecărui vehicul, timpul în mișcare, timpul funcționării motorului, stilul de conducere, volumul alimentării sau scurgerilor și consumul real de combustibil. Supravegherea neîntreruptă a transporului exclude și furtul de combustibil. Alte avantaje pentru utilizarea acestui sistem sunt reducerea costurilor pentru reparații și întreținere și creșterea duratei de axploatare a mașinilor.

ORF Monitor este un sistem universal: gestionează efectiv atât parcurile vehiculelor comerciale, cât și transportul companiilor de construcții și tehnica agricolă.

Întreprinderea Agropiese TGR oferă clienților săi, sisteme GPS pentru monitorizarea consumului de combustibil GalileoSky și DFM, care sunt compatibile cu serviciul online ORFMonitor. Combinând aceste soluții într-un singur sistem, managementul consumului de combustibil devine optim și automat.