Переключить язык Переключить язык
logo

Apreciați sistemele de navigație și monitorizare a combustibilului la Ziua Câmpului

Vă invităm să vedeți, în practică, cum sistemele de ghidare agricole și a monitorizării consumului de combustibil economisesc bani și îmbunătățesc calitatea prelucrării solului.

Seminarul va avea loc pe data de 7 august în apropierea Chișinăului (harta). Departamentul Sisteme de Monitorizare și Navigație Agropiese TGR va prezenta sistemele de ghidare agricolă Leica mojoMINI2 și inovația Hexagon Ti5, sistemul de monitorizare și control al consumului de combustibil cît și filtrele universale a motoarelor diesel.

Prezentarea va consta din două părți - teoretică și cea practică, la care v-or fi prezentate sistemele instalate pe tractoare.

În cadrul acestei întîlniri, participanții vor putea primi consultații directe de la specialiștii departamentului, pentru alegerea soluțiilor optime în dependență de lucrările agricole.

Sistemele de ghidare și cele pentru monitorizarea combustibilului, propuse de Agropiese TGR sunt universale și compatibile cu toate unitățile agricole de la diferiți producători.

Sistemele pentru monitorizarea consumului de combustibil permit:

  • reducerea semnificativă a costurilor pentru combustibil, eliminînd complet furtul de combustibil;
  • îmbunătățesc eficiența fiecării mașini, precum și oferă un sistem funcțional de evaluare a muncii conducătorilor auto;
  • ajută la alegerea celui mai economic mod de conducere în dependență de efectuarea lucrărilor.

Sistemele pentru ghidarea agricolă:

  • economisesc erbicide și pesticide;
  • măresc viteza de lucru pentru prelucrarea terenurilor;
  • îmbunătățesc calitatea și precizia lucrărilor agricole;
  • economisesc combustibil.

Așteptăm toți doritorii la seminar! 

Ziua Campupui