Переключить язык
logo

Inginerul Agropiese a instalat contorul DFM-100CK pe GAZ-53

Contor DFM-100CK

DFM-100CK este un contor de combustibil cu adevărat universal, avînd cele mai largi posibilități de aplicare. Reduce semnificativ costurile de combustibil a flotelor auto. Cea mai bună dovadă a acestui lucru este instalarea cu succes a acestui contor pe mașina GAZ-53 cu motor MTZ.

Contorul DFM-100CK vă permite să verificați consumul real de combustibil. Astăzi, clientul are posibilitatea de a detecta o încercare de furt de combustibil (în astfel de cazuri, contorul generează rapoarte speciale precum "Timp de intervenție"). În plus, se poate conecta un tracker pentru monitorizrea mișcării vehiculului.

Carcasa metalică dură al contoarelor de combustibil DFM protejează mecanismul atât de praf și murdării cât și de încercările de dezactivare sau stricare a contorului. Și pentru a exclude complet încercările de intervenție, contorul și elementele sistemului de alimentare cu combustibil sunt sigilate.

În acest caz, contorul a fost instalat cu succes direct în magistrala de combustibil, utilizând elemente suplimentare de montare. Pentru funcționarea corectă și fiabilă a contorului, cea mai importantă condiție este instalarea corectă a acestuia, iar pentru instalarea pe echipamente "complicate" nu este suficient numai certificatul de instalator, mai este nevoie și de o vastă experiență în domeniul dat. Inginerul nostru are mai mult de cinci ani de experienta în instalarea sistemelor de monitorizare al combustibilului.

Agropiese TGR instalarează contoare de combustibil pe diverse tipuri de transport și echipamente. Suntem dealer-ul oficial al companiei Technoton. Toate contoarele instalate beneficiază de garanție și servicii de post-garanție. Vă vom ajuta să procurați sistemele potrivite pentru monitorizarea consumului de combustibil a flotei dumneavoastră. Adresa noastră: Chișinău, autostrada Munchești 271. Sunați (+373) 22632568 și noi vă vom oferi toate informațiile de care aveți nevoie.

instalarea contorului DFM-100CK pe GAZ-53

instalarea contorului DFM-100CK

Inginerii companiei Agropiese TGR săptămîna trecută au instalat cu succes un contor DFM-100CK pe mașina GAZ-53 cu motor MTZ.