Переключить язык
logo

Contorul de combustibil DFM 100B devine tot mai solicitat de întreprinderile agricole din Moldova

Controlul combustibilului de la începutul exploatării tehnicii devine o normă în afacerile agricole din țara noastră. În 2017, numărul de contracte pentru achiziționarea tractoarelor MTZ dotate cu contor de combustibil DFM 100B, a crescut în mod substanțial.

Însă, de obicei, introducerea monitorizării combustibilului este însoțit de o serie de probleme. În primul rând, este opoziția șoferilor. În experiența noastră a fost totul: și dorința de a dovedi că contorul nu calculează în mod corespunzător și defecțiuni intenționate în sistemul de alimentare și plângerile referitoare la pierderea puterii tractoarelor. Dar de fiecare dată, toate aceste probleme sunt rezolvate.

Contorul de combustibil DFM 100B, la prima vedere, este un contor mecanic foarte simplu, dar producătorul a avut grijă de calitatea și fiabilitatea acestui dispozitiv. Chiar din primele zile de funcționare contorul arată avantajele sale. DFM 100B este atât de simplu încât furtul de combustibil, este practic imposibil. Contorul și toate intrările / ieșirile se sigilează.

Pe ecranul contorului este afișat consumul total de combustibil și alte rapoarte precum timpul de funcționare a motorului în diferite moduri: mersul în gol, încărcare normală, suprasarcină. Comutarea indicațiilor se execută cu o cheie specială.

Contoarele DFM 100B în mod repetat au demonstrat că acestea funcționează fără probleme și reduc în mod semnificativ costurile în gestionarea întreprinderilor agricole.

La sediul central Agropiese TGR stă la dispoziția clienților un tractor MTZ echipat cu contor de combustibil DFM 100B. Managerii companiei efectuează instalarea dispozitivului și  instructajul privind utilizarea sistemelor de monitorizare a combustibilului.