Переключить язык
logo

Agromester HD a automatizat pulverizatorul Duke cu ajutorul unui controler Hexagon

Pe data 24-25 martie în cadrul companiei Agromester HD, a avut loc renovarea pulverizatorul Duke 3700 (Projet, Italia), fiind instalat un GPS-controler Hexagon pentru automatizarea secțiilor.

Sistemul Hexagon determină calea optimă de mișcare a utilajelor agricole, totodată elimină suprapunere în timpul prelucrării solului, economisind astfel substanțele chimice și protejând culturile de efectele daunătoare ale pulverizării excesive.

Reprezentanții Hexagon au efectuat instalarea  sitemului de automatizare a secțiilor cît și au instruit inginerii și managerii companiei Agromester HD și a departamentului Sisteme de monitorizare și navigație a companiei Agropiese TGR, explicând metodele de instalare, calibrare și exploatare a pulverizatorui dotat cu sistemul Hexagon.

La rândul său, pulverizatorul Duke 3700 a fost agregat cu tractor John Deere 6150M, în cabina căruia a fost instalat un sistem de navigație Hexagon Ti5.

Caracteristicile tractorului și pulverizatorului au fost introduse în GPS-ul agricol și s-a efectuat calibrarea pulverizatorul pentru a ajusta automat rata de aplicare a substanțelor lichide în funcție de viteză și de pornire / oprire a secțiilor.

Prelucrarea cîmpurior cu ajutorul tractorului și pulverizatorului echipat cu astfel de sistem, permit agricultorilor, să obțină rezultate remarcabile prin reducerea costurilor și protecția culturilor plantate.

Managerii companiei efectuează pregătirea completă atît teoretică cît și practică a operatorilor întreprinderilor agricole, pentru funcționarea corectă și eficientă a utilajelor agricole, oferă garanție completă la toate produsele achiziționate și suport tehnic pe parcursul utilizării sitemelor pentru agricultura de precizie.