Переключить язык
logo

GALILEOSKY GPS tracker - noi soluții integrate pentru vehicule comerciale

Technoton a realizat integrarea debimetrului de combustibil DFM, senzorului nivel de combustibil DUT-E și a interfeței MasterCAN  cu GALILEOSKY GPS tracker.

Protocolul de date deschis, permite conectarea simultană a GALILEOSKY  cu până la 4 contoare DFM, 8 senzori nivel de combustibil DUT-E și cu  interfeța MasterCAN, precum și la diferite dispozitive suplimentare, inclusiv tahograf, aparat de fotografiat și GPS-Navigator.

Terminalul GALILEOSKY GLONASS / GPS poate fi montat pe toate tipurile unităților de transport și vă permite extragerea informațiilor de la interfața CAN - timpul total de funcționare al motorului, kilometrajul parcurs al vehiculului, consumul complet al combustibilului, nivelul de combustibil din rezervor, turația motorului, temperatura lichidului de răcire, viteza vehiculului, sarcina pe axă.

GALILEOSKY GPS tracker poate opera în trei moduri: monitorizare On-line (comunicare permanentă cu serverul), modul  "Stels " (comunicare cu serverul după un anumit interval de timp setat), monitorizarea Off-line (încărcarea datelor salvate prin USB).

GALILEOSKY GPS trackerul redă conturul exact al traseului parcurs  chiar și cu semnal slab de la satelit iar capacitatea de a conecta două cartele SIM, reduce în mod semnificativ costul serviciului de roaming în traseele externe.

Cu un aparat de fotografiat conectat și cu funcția de înregistrare continuă puteți obține rapid informații cu privire la orice situație de urgență. Imaginile sunt trimise spre server prin GPRS și stocate pe cardul microSD. Dispozitivul va determina, de asemenea impactul și înclinarea vehiculului.

Poate fi conectat navigatorul Garmin, poate fi setată alarma și pornirea motorului de la distanță precum și sistemul de telecomunicații dintre șofer și dispecerat.

GALILEOSKY GPS tracker combină siguranță și calitate. Datorită funcțiilor de bază pentru sistemele de monitorizare și interfaței CAN, GALILEOSKY este proiectat special pentru cei care economisesc în mod înțelept.