Переключить язык
logo

GPS agricol Hexagon Ti5: rânduri drepte și regim non-stop!

Încă o gospodărie agricolă din regiunea sudică și-a echipat tehnica agricolă cu un GPS Hexagon Ti5. Lucrătorii gospodăriei au fost instruiți direct în câmp, în timpul semănării grâului de toamnă.

În acest sezon, Hexagon Ti5 va fi folosit ca un sistem de ghidare manuală. Până în prezent, liniile de însămânțare pe câmpurile întreprinderii agricole, din cauza reliefului complex se executau extrem de dificil.

Acum, după echiparea tractorului cu acest GPS agricol, nu numai că se însămînţează cîmpul pe linii absolut drepte, dar și se înregistrază informații despre suprafața zonei prelucrate. Pentru conducătorul fermei agricole, ca sarcină fundamentală, este că cu acest sistem de ghidare se poate lucra și pe timp de noapte, fără pierderi de calitate și precizie de însămânțare.

Acestea sunt doar o mică parte a avantajelor Hexagon Ti5. Cu acest dispozitiv universal se elimină zonele suprapuse și cele neprelucrate (reducând astfel costul semințelor) iar randamentul producției agricole crește ca urmare a stabilirii ratei de însămânțare și dozării corecte a îngrășămintelor și preparatelor.

Hexagon Ti5 poate fi opțional echipat cu un controler suplimentar pentru automatizarea secțiunilor de semănat. Astfel, acest tip de muncă agricolă este complet automatizată.