Переключить язык
logo

Ultimul GPS-agricol Leica mojoMINI s-a vândut! Se înlocuiește cu Hexagon Ti5

Prețul atractiv al sistemului de ghidare Leica mojoMINI, performanțele sale excelente, și desigur, activitatea  eficientă a managerilor companiei, au permis distribuirea sistemului pe piață. Timp de patru ani, GPS-ul agricol Leica a devenit  o parte integrantă a calității prelucrării terenurilor în toate regiunile Moldovei.

Leica mojoMINI este un instrument foarte eficient. Efectul economic de la introducerea acestui sistem de ghidare se realizează prin eliminarea suprapunerii și pasajelor repetate, îmbunătățirea calității de prelucrare a terenurilor, reducerea costurilor la semințe, îngrășăminte și combustibil. Ca rezultat, Leica mojoMINI poate îmbunătăți în mod semnificativ rezultatele financiare ale întreprinderilor agricole. Și cea mai bună dovadă a acestui fapt este cererea pentru acest dispozitiv.

Însă tehnologiile agriculturii de precizie nu stau pe loc. Producția Leica mojoMini este înlocuită de noul sistem impresionant Hexagon Ti5. Hexagon Ti5  este un sistem de ghidare universal. Ecranul acestui dispozitiv este mult mai mare și mai funcțional.

Noile funcții ale sistemului, permit să luăm în considerație caracteristicile economice specifice a suprafeței de pământ.  Pentru că fiecare câmp agricol nu are relief uniform , compoziție de sol și aspect agrochimic.

Sistemul Hexagon Ti5 permite facilitarea muncii de zi cu zi, îmbunătățind considerabil randamentul exploatării tehnicii și desigur creșterea productivității și a eficienței întreprinderilor agricole.