Переключить язык Переключить язык
logo

Hexagon Agriculture in Moldova

"Agropiese TGR GRUP" SRL distribuitorul oficial al companiei Leica Geosystems Agriculture din Republica Moldova vă informează că brandul Hexagon Agriculture a fost lansat oficial ca un nou business, îndreptat spre dezvoltarea sferei agro industriale.

Din 14 octombrie 2005, compania suedeză Hexagon a dobândit mai mult de 98% din acțiunile companiei Leica Geosystems și a devenit proprietarul oficial al acesteia.

Una dintre unitățile principale a companiei Hexagon este Hexagon Agriculture. Departamentul a fost creat pentru aplicarea tehnologiei unice pentru soluționarea nevoilor specifice agriculturii.

Brandul Hexagon Agriculture a fost lansat în luna februarie a acestui an, la expoziția Rural Coopavel din Brazilia. Hexagon Agriculture este format din Arvus Technologia și iLab Solutions, două companii inovatoare braziliene, îndreptate spre tehnologiile agricole. Aceste companii au fost achiziționate de către Hexagon în 2014, în ansamblu cu tehnologiile Leica Geosystems pentru agricultură și industrie.

Misiunea companiei

Hexagon Agriculture este dedicat pentru a furniza soluțiile cele mai eficiente, prin utilizarea tehnologiilor moderne și durabile pentru a îmbunătăți producția agricolă de toate tipurile.

Viziuna companiei

A fi furnizorul numărul unu în domeniul planificării și optimizării soluțiilor de management tehnologic pentru sectorul agricol, la nivel global.

Produsele și serviciile Leica Geosystems Agriculture rămân aceeași, dar oferite sub brandul Hexagon Agriculture: GPS-urile agricole, ce le puteti cumpara la Agropiese TGR!

Leica mojomini
Leica mojoMINI
Leica mojomini 2
Leica mojoMini 2
Leica mojo3D
Leica mojo3D