Переключить язык
logo

Monitorizarea combustibilului devine din ce în ce mai accesibilă și simplă

Avînd ca scop de a minimiza cheltuielile și a spori profiturile, companiile de transport și construcții introduc tot mai des tehnologiile GPS. Inovațiile din acest domeniu, permit monitorizarea continuă a fiecărui vehicul  și controlul consumului de combustibil, reducînd factorul uman.

Pentru controlul întreg al parcului auto, managerii Agropiese TGR propun clienților săi echipamente pentru monitorizarea consumului de combustibil GPS / GLONASS.

Un astfel de sistem complex permite monitorizarea diferiților parametri ai operațiunii de transport: nivelul combustibilului, sarcina pe osie, traseul parcurs și așa mai departe. Pentru fiecare unitate de transport este selectat un echipament individual. Pentru un control sever al consumului de combustibil, instalarea unei sonde și a unui debitmetru la același vehicul devine din ce în ce mai aplicat. Astfel, în timp real, proprietarii de flote cu ajutorul unui singur buton primesc informații detaliate, despre fiecare vehicul, în orice moment de timp.

Monitorizarea combustibilului

Monitorizarea combustibilului