Переключить язык Переключить язык
logo

Debimetrele de combustibil DFM cu interfață digitală

Technoton a finalizat cu succes testarea noilor modele DFM și a începunt producția lor în serie.

Acum pot fi procurate nu numai modele autonome cu ieșire de impuls dar și debimetre cu una sau două camere de măsurare cu interfața de ieșire digitală CAN, RS-232 și RS-485.

Interfața digitală în comparație cu cea de impuls are o acuratețe maximă de recepționare a informației de la contor și un grad mare de siguranță a transmiterii de date spre terminalul de GPS monitorizare.

Inclus în sistema de monitorizare a transportului, debimetrul DFM cu interfață digitală permite proprietarilor de automobile de a exercitata controlul în regim online a următorilor marametri:

  • Consumul de combustibil (instant, total și după modurile de funcționare a motorului);
  • Tipul de funcționare a motorului (total și după modurire de funcționare a motorului);
  • Încercări de manipulare asupra contorului;
  • Defectarea debimetrului;
  • date de pașaport ale debitmetrul ( numărul de serie, data fabricării, timpul total de lucru și timpul de lucru cu alimentare de la baterie).

Un avantaj deosebit este faptul că debimetrele de combustibil DFM CAN (cu interfața de ieșire CAN 2.0В, protocolul SAE J1939) pot fi incluse în sistemul telematic S6, împreună cu sondele nivel de combustibil DUT-E CAN și cu alt echipament suplimentar.

Terminalul de monitorizare poate citi doar dintr-o singră interfață CAN, informații de la 1-8 sonde DUT-E CAN și de la 1-4 contoare DFM CAN instantaneu.

Pentru transportul tehnologic și special această funcție reprezintă un avantaj deoarece pot fi controlați atît parametrii senzorilor încorporați în structura unui automobil dar și a echipantului adăugator.