Переключить язык Переключить язык
logo

Filtre de combustibil SEPAR 2000 - siguranta dumneavoastra!

Filtre de combustibil SEPAR 2000 este o siguranţă pentru sistemul de alimentare cu combustibil şi ajută eficient la reducerea costurilor şi la protejarea motorului.

Vă prezentăm cu totul noul sistem de purificare a combustibilului de tip centrifugal. Aceste filtre sunt utilizate în motoarele autoturismelor, camioanelor, autobuzelor, utilajelor de construcții, agricole și rutiere, care sunt echipate cu motoare diesel și cu tensiunea sistemului electric de bord 12V sau 24V.

De asemenea se utilizează pe scară largă în diverse echipamente și tipuri de transport maritim și cel fluvial. Datorită înaltei calități a filtrelor SEPAR 2000 și fiabilității lor, azi, mulți producători ale agregatelor de tip diesel, optează pentru acest model de filtre de combustibil, și le aleg ca echipament standard.

Filtre de combustibil SEPAR sunt adesea instalate în camioane MAN, DAF, IVECO, KAMAZ, MAZ și alte brand-uri direct pe linia de prodecere. Filtrele SEPAR 2000 sunt foarte populare în toată lume.

Posesorii de autoturisme de asemenea au recunoscut demult înaltă calitate și eficiență ridicată a acestelor piese de schimb. SEPAR 2000 se vinde în 44 de țări din întreaga lume. În Moldova, filtre de combustibil SEPAR 2000, puteți procura de la reprezentant autorizat al acestui producător german, compania Agropiese TGR.

Fiecare filtru de combustibil SEPAR 2000 dispune de cele mai ultime tehnologii și are o dimeniune compactă. Ele foarte ușor se instalează și nu necesită o întreținere specială. În magazinul nostru online, agropiese.md puteți face chiar acum o cerere, și reprezentanții nostril vor răspunde operativ la orice întrebare!

Avantajele lui filtru de combustibil SEPAR 2000:

  1. Separare totală a apei libere.
  2. Element de filtrare pentru o întrebuinţare de lungă durată şi un grad ridicat de eficienţă.
  3. Formă compactă și prietenoasă.
  4. Montare simplă.
  5. Randament ridicat de încălzire, cu reglare automată.
  6. Se evită problemele de pornire a motorului la temperaturile scăzute de iarnă.
  7. Protejează activ motorul.

Domenii de întrebuinţare ale filtre SEPAR 2000 cu şi fără încălzire pe motorină:

  1. Vehiculele cum ar fi camioanele, autoutilitarele, autobuzele.
  2. Motoare staţionare cum ar fi: generatoare de curent, agregate pentru pompe, compresoare etc.
  3. Utilaje agricole, utilaje de construcții, compresoare mobile etc.
  4. Stații și pompe de motorină.
  5. Motoare pentru nave și locomotive.
  6. Versiuni speciale pentru întrebuinţări speciale.

Cumpărați filtrul de separare a combustibilului SEPAR 2000 în centrele companiei Agropiese TGR Grup! Suntem dealeri oficiali ai Willibrord Lösing, Technoton, Leica Geosystem și multe alte.