Переключить язык Переключить язык
logo

Compania mixtă Technoton împlinește 15 ani!

La sfîrșitul lunii aprilie 2015 Technoton aniversează 15 ani!

Technoton este o companie în dezvoltare activă, cu creștere continuă a vînzărilor de echipamente petru monitorizarea vehiculelor și a consumului de combustibil. Întreprinderea are sediul în orașul Minsk, Republica Belarus iar debitmetrele DFM și sondele nivel de combustibil DUT-E sunt produse în uzina Flometr, orașul Vileyka.

Compania și-a inceput activitatea de la cîteva persoane, dar a continuat să crească și să se dezvolte la nivel de producător de echipamente electronice sofisticate, pentru monitorizarea flotei auto și controlul consumului de combustibil.

Technoton colaborează cu cele mai mari întreprinderi din orașul Minsk (MAZ, AMAZ, MTZ, MMZ, BelAZ) pentru a produce marfă de înaltă calitate și testată, în conformitate cu toate cerințele de reglementare tehnică și metrologică, în sistemul de standardizare atît rusesc cît și european.

Mai mult de 70% din producția totală Technoton este exportată în țările CSI, Asia, Uniunea Europeană, America Latină și Africa (90 de țări).

Compania are o rețea de distribuție extinsă și mai mult de 20 de centre de deservire tehnică în perioada de garanţie şi post-garanţie. O atenție specială este acordată nu numai calitatății produselor dar și pregătirii profesionale a angajaților pentru instalarea calitativă a produselor. Compania desfășoară seminare în diferite regiuni, cu scopul de a discuta problemele actuale de promovarea și întreținerea produselor, precum și participă la expoziții internaționale.

Felicitări companiei Technoton! Vă dorim prosperitate și bunăstare!