Переключить язык Переключить язык
logo

Agropiese TGR Grup - dealer al Technoton

Contacte

Agropiese TGR GRUP
Republica Moldova,
or. Chișinau
Str. Munchești 271
(În clădirea asociației "Moldagrotech", etajul 5, 506A birou)

Contacte:  
Telefon: (+373 22) 63 25 68
E-mail: monitor.agropiese@mail.ru

Administrația companiei:

Irina Nistor
Telefon: 079 448 135

Adresati o intrebare


Bine ați venit pe site-ul dealerului exclusiv și oficial al companiei "TECHNOTON" (Republica Belarus) în Moldova - compania Agropiese TGR Grup.

Aici veți găsi echipamentul și software-ul pentru Sistemelor de monitorizare GPS al consumului de combustibil (sau СКРТ), în camioane (TIR-uri) și mașini agricole.

Clienții noștri - companii de transport și companii care au propriul lor parc vehicul. Prin utilizarea acestui serviciu, ei pot controla cât de mult combustibil su consuma mașinile lor, dacă au fost cazuri de furt a combustibilului, precum și parametri- viteză, timpul stării, și etc. În acest scop în mașina sunt montați senzori GPS navigare speciale de Technoton, care transmit informații în mod on-line.

Agropiese TGR Grup dealer al Technoton

Agropiese TGR GRUP SRL este liderul pe piața Moldovei, și se specializează în echipament agricol și vînzarea acestora. Poziții de lider a companiei se datorează, în primul rând, politicii de prețuri flexibile, competente și abordării integrate la nevoile clienților. Compania aprovizionează piața de mașini agricole Moldova numai cu produse de înaltă calitate, și se concentrează în principal pe tehnologii inovatoare.

Agropiese TGR GRUP este o companie promițătoare și se află în continuă creștere. Ea realizează importul de produse de la 195 de fabrici din 13 de țări ale lumii, inclusiv si compania Technoton. Compania ofera mai mult de 37 000 de produse pentru uz agricol și rutier, precum și pentru necesitățile tehnice ale persoanelor juridice și fizice. Produsele propuse de companie sunt foarte populare în rândurile fermierilor moldoveni.

Agropiese TGR GRUP a fost inființată în anul 1993. Compania destul de repede a trecut cu succes primele două etape - etapă de introducere și cea de dezvoltare. În momentul de față - în etapa de maturitate - compania continuă să-și mențină poziția de lider în vânzările de echipament agricol, continuă să extindă gama de produse, precum și numărul de centre comerciale și tehnice. În prezent, Centrul Comercial și Tehnic a companiei se situează în Chișinău, iar altele 12 de centre comerciale și tehnice sunt amplasate în orașele și raioanele ale țării. Aici puteti procura tehnica Technoton si alte.

Agropiese TGR GRUP - compania care garanteaza nu numai o gamă diversă de produse de calitate, dar, de asemenea, eficiența și precizia de livrare. Compania este dealer oficial al multor producatori de tehnica agricola, inclusiv Technoton. Consultări privind operarea, întreținerea și repararea echipamentelor este o prerogativă a companiei.