Переключить язык Переключить язык
logo

Programe de GPS-monitorizare

GPS - monitorizare tehnicii

ORF Monitor – GPS-monitorizare vehiculelor on-line;

Reporte - dau informații detaliate, necesare pentru analiza;

Tarife – taxa abonament, plătita pentru întreținerea contului flotei.

Adresati o intrebare


Programe GPS monitorizare reprezinta:

  1. ORF Monitor – program pentru GPS-urmărire a vehiculelor pe server-ul ORF Monitor.
  2. Rapoarte - informaţii detaliate, necesare pentru monitorizare eficientă a vehiculelor.
  3. Taxe - taxa de abonament pentru întreţinerea contului parcului auto.

Programe ORF Monitor

Programe ORF reprezintă serviciu de GPS monitorizare universal, care nu este legat de un anumit tip de echipament de bord. Protocol simplu, economic şi intuitiv vă permite să conectaţi practic orice tip de terminale de bord care funcţionează prin canalele GPRS, CDMA, HSPA+, SMS, GSM, canale radio.

Pentru a folosi toate caracteristicile de programe GPS, echipamente de bord a maşinii trebuie să întreţină tehnologiile GPS sau GLONASS, să dispună de senzorul fluxului de combustibil, senzor de nivel de combustibil şi senzor de viteză a motorului. Variantă alternativă – conectare prin cablul CAN.

Schema a monitorizării operaţionale a vehiculelor de serviciu are trei niveluri de funcţionare: parcul auto (flotă) -  grup de maşini / vehicule – unitate de transport. Aceste niveluri de acces in programa GPS sunt organizate pentru ca utilizatorii să poată vizualiza informaţii şi rapoarte în timp real.

Reporturi in programe ORF Monitor

Pentru a procesa datele primate in programa, la server-ul de monitorizare GPS vehicul a fost pus în aplicare funcţia de analizare. Rapoartele permite organizarea datelor de la vehicul pentru o anumită perioadă de timp, prezentînd date în tabele şi grafice (desene, grafice), arată datele complete de parametri generali etc.

În ORF Monitor este realizat un  număr de rapoarte analitice:

  • Raport privind deplasare;
  • Raportul privind cheltuirea combustibilului;
  • Rutare;
  • Raport privind vizitarea zonelor geografice;
  • Raportul privind rezultatele lucrului grupului de maşini;
  • Încă 10 tipuri de rapoarte.

Rapoartele de analiză in programa GPS oferă oportunitatea pentru o analiză completă şi complexă a lucrului vehiculelor pentru o anumită perioadă. Compoziţia rapoartelor se bazează pe experienţa amplă de dezvoltare şi implementare a sistemelor de monitorizare a maşinilor de la întreprinderile din diferite industrii. Rapoartele despre utilizarea maşinilor sunt simple şi intuitive pentru utilizator. Astfel puteţi citi datele a perioadei analizate, precum şi a selecta parametrii pentru a vizualizarea graficelor şi diagramelor. Rapoartele furnizează date suficiente pentru a forma o imagine completă a modului de utilizare a transportului.

Pentru a lucra cu programa de monitorizare GPS a vehiculului utilizatorul nu are nevoie de a instala serverul complicat și costisitor, software-ul clientului, de a cumpara cartele electronice şi de a face alte operaţiuni ce au rămas în trecut. Este doar suficient de a avea acces la Internet - şi oriunde în lume ordonatorul flotei de transport poate afla de unde se duce acum camionul, cîţi kilometri au fost trecuţi şi în ce mod este utilizat motorul.