Переключить язык
logo

SC Profaluminiu SRL și-a echipat flota auto cu contoare DFM și sisteme GPS GalileoSKY

În companiile de prestare a serviciilor în domeniul construcțiilor, care dispun de o flotă mare și diversă de vehicule, este extrem de dificil să se calculeze consumul real de combustibil, deoarece este important nu numai traseul parcurs ci și sarcina pe osie, stilul de conducere și mulți alți factori. Astăzi, tehnologiile moderne permit determinarea consumului de combustibil extrem de precis.

Încă o companie de construcții și-a făcut alegerea în favoarea tehnologiilor moderne care permit optimizarea consumului de combustibil și control al flotei. Întreprinderea Profaluminiu SRL utilizează diferite tipuri de vehicule, de la excavatoare și KAMAZ la MAN și Ford, dar soluția propusă de managerii departamentului de monitorizare este una: sitemele GPS GalileoSKY pentru a localiza transportul și contorul DFM pentru monitorizarea consumului de combustibil.

Pe de o parte,  este o soluție universală, potrivită pentru orice tip de transport, iar pe de altă parte - combină cea mai largă gamă de funcționalități care astăzi își pot imagina producătorii de astfel de echipamente.

Managerii companiei au efectuat deja toate lucrările de instalare, iar acum departamentul de transport al companiei clientului, prin acest progres tehnologic va trece la un nivel mai calitativ de control și monitorizare a combustibilului.