Переключить язык
logo

Agropiese TGR continuă să familiarizeze agricultorii cu sistemele de agricultură Leica și DFM

Compania Agropiese TGR, pe data de 17 septembrie a luat parte la festivalul porumbului, în satul Porumbeni. În cadrul acestei întruniri  au fost prezentate și cele mai recente sisteme ale agriculturii de precizie, proiectate pentru a economisi combustibil, timp și pentru a simplifica contabilitatea în ferme.

De data aceasta, managerul companiei Ala Lavrinovici, a demonstrat oaspeților festivalului GPS-sistemul Leica și contorul de combustibil DFM.

Sistemul  Leica mojoMINI2  permite tehnicii să se deplaseze de-a lungul cîmpului pe o traiectorie precisă şi repetabilă, oferind acuratețe sporită pentru lucrările de teren.

Sistemul ușor și rapid este montat pe orice mașină agricolă (tractor, combină) și se utilizează pentru a economisi timpul lucrărilor de cîmp, îngrășămintelor și produselor chimice prin reducerea semnificativă a suprapunerilor și pentru creșterea randamentului producției agricole.

Contorul DFM a fost elaborat pentru a măsura consumul de combustibil. DFM creează reporturi detaliate a consumul de combustibil și garantează identificarea cazurilor de furt.

Sistemele de precizie sunt implementate în fiecare an în agricultura moldovenească tot mai dinamic.

Producția Leica, Technoton și SEPAR, oferite de Agropiese TGR, ocupă pe bună dreptate poziția de lider de piață.