Переключить язык
logo

Agropiese garantează economii de combustibil de pînă 13% pentru operatorii transportului de pasageri

Pentru companiile transportului public în prim-plan este reducerea costurilor de combustibil.

De obicei, compania suferă din cauza sistemul imperfect de normare și planificare a consumului de combustibil, datelor incorecte primare cît  și erorile ce țin de documentare  și a factorul uman.

Toate acestea contribuie la legalizarea unor standarde mai ridicate a consumul de carburant. Și invers -  consumul real ar putea fi mult mai mare decât cel planificat.

Soluția complexă pentru verificarea exactă a carburantului consumat este Sistemul de Monitorizare a Combustibilului.

Experiența obținută în decursul testelor arată că cu ajutorul sistemului de monitorizare, consumul real de combustibil pentru autobuzele de rută a scăzut cu o medie de 13%!   

Sistemului de monitorizare a consumului de combustibil incude dispozitivul de urmărire a vehiculului și senzorul de sarcină a axei DDE-8 și DP.

Sistemul exclude rutele neînregistrate și estimă numărul de pasageri.

Sistemul permite, de asemenea, să identifice cazurile neautorizate pe linie, face posibilă evaluarea calificării șoferului și a stilul de circulație.

Managerii companiei Agropiese TGR vor organiza instalarea, configurarea, și deasemenea vă vor instructa, pentru utilizarea sistemului cît mai operațional și pentru a asigura economia consumului de combustibil.