Переключить язык Переключить язык
logo

СКРТ controleaza consumul combustibilului a vehiculelor comerciale mici

În ciuda prezenței gamei largi de soluții a monitorizării a consumului de combustibil pe piața țărilor CSI, proprietarii de vehicule comerciale mici, până în prezent, nu au fost în măsură să controleze cu precizie fluxul de benzină și gaz a transportului din această categorie.
Utilizarea unor astfel de instrumente tradiționale, așa ca control senzori de control a consumului de combustibilui și măsurători de combustibil este imposibilă sau dificilă pentru vehicule ușoare. Inginerii și instalatori aici se confruntă adesea cu următoarele probleme:

  • spațiu puțin sub capote vehiculului,
  • forma complexă a rezervorului de combustibil,
  • locația incomodă a rezervorului,
  • explozivitatea benzinei atunci când senzorii sunt instalați,
  • lipsa unui instrument precis pentru controlul consumului de gaz.

Datorită procedurii complexe de instalare a integratorilor de sistem, sisteme de control a consumului de combustibil tradiționale sunt adesea limitate de setarea a terminalului de monitorizăre a transportului și oferă clientului să continuă și să deducă standardele de combustibil. Această poziție este o măsură forțată, și ea nu satisface nevoile proprietarilor de vehicule pentru bussines mic.

СКРТ controlează fluxul de combustibil și gaze a vehiculelor comerciale mici, folosind cititorul NozzleCrocodile. Sistemul ușor se instalează, este compact, alimentat de la rețea de bord, nu interfera cu sistemele electronice ale vehiculului.

Principiul de funcționare este simplu: când este instalați pe un fir, NozzleCrocodile transmite semnale pe duza motorului, procesează informațiile și le trimite sub formă de impulsuri normalizate în terminale de monitorizare a vehiculelor SCCC. Metoda oferă date privind consumul de benzină și gaz, cu o eroare mai puțin 1%.