Переключить язык
logo

Agricultorii s-au familiarizat cu cele mai noi sisteme agricole de precizie la Moldagrotech

Pe data de 15-18 martie a avut loc expoziția agricolă tradițională de primăvară Spring Moldagrotech-2017. La standul Agropiese TGR vizitatorii au arătat un mare interes către sistemele agricole și s-au familiarizat cu cele mai noi metode de navigație și monitorizare oferite de companie.

La acest eveniment, atenția fermierilor au fost atrasă de sistemul pentru navigație în câmp Hexagon Ti5 și de contorul de combustibil DFM, care reduc considerabil costurile în fermele agricole.

GPS-ul agricol Ti5 se vinde în țara noastră de peste un an. În acest timp, cu Ti5 au fost echipate o mulțime de tractoare în diferite ferme pe întreg teritoriul Moldovei. În primul rând, Ti5 este marcant prin multifuncționalitatea sa. La un preț rezonabil, cumpărătorii obțin funcționalitate pentru care anterior era nevoie de mai multe dispozitive.

În al doilea rând, Ti5 demonstrează siguranţa sa în funcţionare. Managerii departamentului care excută  instalarea și întreținerea sistemul de ghidare, au adunat doar reacții pozitive și nici un caz de schimb pe garanție.

În cadrul expoziției vizitatorii standului au testat sistemul de ghidare și au obținut recomandări detaliate de la managerii companiei. Direct la expoziție au fost semnate contracte pentru dotarea tehnicii la mai multe ferme agricole.

Angajații departamentul de navigație și monitorizare întocmesc soluțiile cele mai optime pentru fiecare fermă în parte și cu plăcere vă demonstrează avantajele incontestabile ale sistemelor companei Hexagon și Technoton pentru toți clienții interesați.