Переключить язык Переключить язык
logo

Tehnoton: cel mai mare producător de sisteme de monitorizare a transportului!

Tehnoton: cel mai mare producător de sisteme de monitorizare a transportului шт CSI! Cele mai noi sisteme de monitorizare a transortului, sisteme de control ale aeronavelor și diagnosticare de vehicule care folosesc tehnologia GPS, GPRS, CAN și GLONASS; debitmetri a nivelului de combustibil și senzori autonomi de consum a combustibilui - toate acestea produse sunt prezentate de Technoton, cel mai mare producător de acest echipament în țările CSI. Capacitatea de producție întreprinderii constituie 50.000 de debitmetri pe an.

În ciuda faptului că compania a fost infiintata relativ recent (2000),în doar câțiva ani ea a reușit să devină lider de necontestat în segmentul său.

Compania are o rețea de distribuție eficientă și relative cu date actuale pentru decembrie 2014, dispune de 27 de dealeri și reprezentanți autorizați și mai mult de 400 de parteneri certificați. Printre acestea sunt așa giganți precum Rosneft, Gazprom, MOSPROMSTROY și mulți alții. Produse de la Technoton se vând în 94 de țări din întreaga lume.

În 2011 sistemul de management al calității întreprinderii a fost certificat în conformitate cu standardele ISO 9001-2009, sistemului național de acreditare ISO 9001: 2008, precum și sistemul german DAkkS. Certificatul presupune întreaga gamă de activități:

  • Dezvoltarea;
  • Producție;
  • Instalare;
  • Întreținerea de control, diagnosticare și monitorizare prin satelit a vehiculelor comerciale și industriale.

Sistemul de monitorizare a combustibilului pentru transport comercial de Technoton, de asemenea, este deja bine cunoscut în rândurile conducătorilor auto din Republica Moldova, administratori și proprietari de parcuri auto. Precizia și durabilitatea – iată ce face acești senzori utili pentru orice afacere.

Debitmetri de la Technoton - când precis știți, pentru ce plătiți!