Переключить язык Переключить язык
logo

SUPERTECH acum si in Moldova!

SUPERTECH  este un dispozitiv pentru reducerea consumului de combustibil. Proiectat de către oamenii de știință italieni din secolul al XX-lea, acest dispozitiv este folosit în Europa și America Latină.

Unicitatea acestui dispozitiv este că folosind legile cunoscute ale fizicii și chimiei (Legea lui Van Der Waals) poate realiza arderea aproape completă a combustibilului în camera de ardere a vehiculului.

Desigur, eforturile de a reduce consumul de combustibil au fost făcute întotdeauna, dar de obicei se folosesc echipamente informatice sofisticate care controlează modul de lucru al motorului.

Aceste echipamente sunt destul de costisitoare și de regulă, se instalează doar pe mașini noi și necesită un serviciu continuu,  astel economia folosind aceste dispozitive devine extrem de discutabilă.

Dispozitivul SUPERTECH  scapă de aceste neajunsuri, și poate fi folosit atît pentru automobile noi cît și pentru automobile cu parcurs.

În acest caz, proprietarul mașinii cheltuie doar o singură dată - atunci când cumpără SUPERTECH.

Dispozitivul este ușor de utilizat, la un preț atractiv. Acesta reduce costurile de combustibil de până la 12%. Dispozitivul nu utilizează substanțe chimice și aditivi. Este suficient de a instala SUPERTECH  în rezervorul de combustibil ... și puteți uita de el timp de 5 ani.

Descrierea pe scurt a beneficiilor SUPERTECH ®, sunt în primul rând, reducerea emisiilor de gaze, astfel crește durata de viață a motorului. În al doilea rând - reducerea consumului de combustibil, care îmbunătățește modul de exploatare a automobilului. Și în al treilea – micșorarea cheltuielilor pentru întreținerea automobilului.

Cumparati ionizator de combustibil Supertech la compania noastră Agropiese TGR. Suntem furnizori direcți de echipamente EAST WEST SAS, Leica Geosistems, Technoton și multe alte companii in Republica Moldova.